Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Autoritetet në Filipine kanë arrestuar gjashtë njerëz pas një zbulimi masiv të metamfetaminës në një lagje në perideri të kryeqytetit Manila. Së paku dy nga të dyshuarit besohet të jenë kinezë, bën të ditur Deutsche Welle.

 

image

 

Agjentë të Byrosë Hulumtuese Kombëtare të Filipineve kanë gjetur 560 kilogramë substancë të llojit "meth", të Premten pas një bastisje të një shtëpie dhe një veture në Manila.

 

"Ne kemi vëzhguar shtëpinë për më shumë se një muaj, pasi një informator erdhi dhe na tregoj për tregëtinë e madhe me drogë në këtë pjesë," tha shefi i policisë së qarkut Romulo Sapitula.

 

Policia arrestoi katër të dyshuar në veturën e ngarkuar me 100kg metamfetaminë të dyshuar, dhe dy të dyshuar tjerë në shtëpi, të cilët besohet se janë kinezë.

 

Burrat e arrestuar e kanë mohuar pronësinë e drogës, tha Sapitula. Zyrtarët dyshojnë se droga është prodhuar diku tjetër dhe është vendosur në shtëpi për shpërndarje.

 

Kjo kapje e madhe duket të jetë ndihmesë për presidentin e vendit Rodrigo Duterte. Çasja e tij brutale duke targetuar dilerë droge dhe përdorues ka bërë që mbi 6.0000 persona të humbin jetën.

 

burimi: Deutsche Welle

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com